Simulacres - Role Play

Formació que ajuda a salvar vides

Formar als que ens ajuden a la realitat

Simulacres RolePlay, un projecte que va néixer d’un grup de psicòlegs i formadors, dins del cos de bombers, que davant la necessitat d’obtenir realisme en les seves formacions, van decidir buscar alternatives pràctiques més efectives que les teòriques, introduint actors en les seves classes, perquè participessin en accions de ficció basades en casos reals. Els alumnes s’impliquen en les ficcions, comportant-se com ho farien en la realitat, posant a prova les seves capacitats de reacció i aplicacions de les diferents eines de gestió i resolució de conflictes.

L’efecte va ser realment positiu i innovador. Els alumnes (bombers, infermers, mossos d’esquadra, etc) adquirien de forma ràpida i concreta els conceptes prèviament estudiats, alhora que vivien totes les accions en primera persona. Amb el temps i en vista dels bons resultats, es van anar creant i especialitzant nous cursos, tots ells enllaçant teoria i role play amb actors de Companyia Nocturna

L’atenció psicològica com a eina essencial

L’objectiu principal és que els alumnes tinguin la vivència del que en futures intervencions podrien trobar-se i d’aquesta manera prenguin consciència dels seus possibles encerts i errors, de les seves pors o de la seva capacitat de resolució. Una adquisició de possibles eines i un bon aprenentatge no només per als que interactuen amb els actors, sinó també pels alumnes que observen als seus companys i prenen perspectiva de cada acció i decisió.

Companyia Nocturna és pionera i especialista en aquest tipus de cursos i coordina un equip d’actors dins d’un ampli ventall de simulacres i cursos d’atenció psicològica.

Companyia Nocturna

Carrer del Romaní, 3
Sant Pere de Ribes
08810 Barcelona
Email: info@companyianocturna.com
Telèfons: 651762363 / 675963446