675 963 446 / 651 762 363
+34 933 249 959
info@companyianocturna.com

Amb un to còmic i irreverent MY BARCELONA fa una paròdia de les vicissituds d'un erasmus noruec des de la seva arribada a Catalunya i de les situacions que li toca viure en la seva relació amb els estudiants catalans, amb la llengua i la seva vida quotidiana.

Aquest espectacle pretén reflectir, la realitat i els tòpics inherents al país i a la vida a la universitat. L'obra és, també, una crida a la reflexió sobre la distància que sovint hi ha entre la imatge que tenim d'un lloc que encara no hem visitat i la realitat que ens trobem en arribar-hi. Això pot semblar encara més marcat en el cas de Catalunya per les seves peculiaritats històriques i nacionals.

My Barcelona és una obra de Jordi Ventura, que ha realitzat el guió juntament amb Albert Branchadell i Jordi Pujol (UPC) dirigida i interpretada per Companyia Nocturna. La idea original és del Servei de Llengües i Terminologia i Servei de Relacions Institucionals i Internacionals de la Universitat Politècnica de Catalunya. En la seva septima temporada, l’obra ha estat representada a universitats de tot Catalunya. Una iniciativa del Voluntariat Lingüístic

Actors: Isaac Badia, Albert Alemany i Virginia Guerrero.