675 963 446 / 651 762 363
+34 933 249 959
info@companyianocturna.com

El teatre és una magnífica font perquè els escolars puguin desenvolupar i exterioritzar diferents aptituds:

· En els escenaris s’evoquen sentiments i sensacions que tots els éssers humans tenim. El teatre es dedica a plasmar i analitzar tot aquest interiorisme. La participació de l’alumnat és imprescindible; són ells qui ens han de comunicar les seves inquietuds, les seves idees o la seva forma de pensar. Treballem per tal de que cadascú s’obri i es manifesti.

· Tot el nostre professorat ha rebut classes durant molts anys i disposa de nombrosos exercicis de cos, veu i relaxació que ajuden de forma notable a complir els objectius de cada projecte.

· La improvisació té molta importància en les nostres classes, ja que és un exercici de valentia on és essencial la imaginació. A partir d’un esquema concret l’actor/actriu ha de saber crear una escena o un personatge determinat. Són jocs que permeten veure molt bé la capacitat de cada un/a.

· Intentem d’una forma lúdica eliminar la timidesa que tots tenim i potenciar la capacitat de transmetre, ja sigui amb paraules o moviments -cada cas és diferent i requereix un treball determinat.

· El teatre en grup té un element molt sociable, és una altra forma de comunicar-se i fer-se entendre. En totes les classes es genera un equip que conviu setmanalment d’una forma especial i única.

· Les representacions o obres de teatre són part essencial d’aquests tallers; més enllà de ser l’espectacle dirigit a familiars i amics, és el treball en equip de tot un curs a base d’assajos i debats.