675 963 446 / 651 762 363
+34 933 249 959
info@companyianocturna.com

En la nostra cultura, la dansa va lligada a una certa imatge convencional. No ens hauríem de quedar amb aquesta idea preconcebuda sovint massa associada al ball o al ballet, tot i que en certa forma és inevitable. La nostra proposta va més enfocada a la dansa creativa.

· Molt abans d'aprendre a parlar els nens es mouen expressant a través del cos les seves emocions, pors, alegries i angoixes. És un element innat de tots nosaltres.

· És important oferir espais perquè els nens/es puguin coneixes, explorar i desenvolupar les seves possibilitats de moviment. Sentir-se segurs amb el seu cos mentre treballen la imaginació i la creativitat.

· En la dansa de manera implícita es treballen valors com l’auto disciplina, el respecte i la col·laboració.

· Un tipus d’activitat físic-motriu, on s'estimula molt la motricitat (saltar, córrer, arrossegar-se, rodar, girar, etc.) que aniran augmentant la seva complexitat en funció dels aprenentatges dels nens/es i les seves edats.

· Una tasca essencial de la dansa creativa és la de crear una producció d'imatges i fer-la esclatar en moviments, exercitant la imaginació, donant la possibilitat d'associar-les lliurement. Un joc creatiu.

· La importància de la relaxació i el massatge, moment que convida a la calma, baixant el ritme respiratori i l’energia. Treball en solitari o amb els companys a través del contacte.