675 963 446 / 651 762 363
+34 933 249 959
info@companyianocturna.com

El circ és una art escènica especial, on la tècnica té una gran importància. És tot un món d’espectacle que avarca diferents tipus d’habilitats. El nostre projecte va enfocat a l’acrobàcia i les malabars.

· Tot i la seva clara relació amb la cultura i l’espectacle el circ és una activitat molt lligada a l’educació física. No és la pràctica d’un esport, però el treball de cos, és constant. Es treballa per despertar les habilitats motrius de cada alumne

· Dins l’ iniciació al circ, trobem diferents tècniques: Acrobàcia, malabars, monocicle, equilibri, acrosport, etc. Tècniques que es treballen amb més o menys intensitat tenint en comte l’edat de la persona que les realitza (Sempre més grans de pre-escolar).

· L’esforç i la superació personal, són un element clau en el procés de cada tècnica. El profund treball de la coordinació i els reflexes, requereix un esforç i una motivació diària.

· El circ està format per un equip, on la comunicació és bàsica. No és només fomentar les habilitats individuals, sinó que els objectius més importants són aprendre a jugar, treballar i conviure en grup.

· La confiança en un mateix, la disciplina, la concentració i la cura amb el material són aptituds imprescindibles que s’han de treballar per millorar la tècnica i les habilitats de cada persona dins el seu aprenentatge.

· Una de les claus, es basa en tenir la creativitat per compaginar les habilitats motrius amb el sentit de l’espectacle, per tal d’aconseguir coreografies visuals que despertin l’admiració de l’espectador i la satisfacció personal.