675 963 446 / 651 762 363
+34 933 249 959
info@companyianocturna.com

 

Isaac Badia – Teatre i Coordinació Extraescolars escèniques – isaac@companyianocturna.com
Un dels creadors de Companyia Nocturna i el projecte Formació escènica. Ha estudiat comunicació audiovisual i interpretació. Fa més de vuit anys que imparteix classes per escoles de tota Barcelona, ha dirigit més d’una trentena d’espectacles de totes les edats. Compagina aquesta tasca amb el treball d’actor per diferents àmbits. Ha dirigit les sis edicions de la Marató d’arts escèniques Insomni. Actualment dirigeix l’espectacle “El Último Tren”.

Virginia Guerrero – Teatre i Coordinació Simulacres – roll play – virginia@companyianoctura.com
Una de les creadores de Companyia Nocturna i el projecte Vèrtex - Simulacres. Ha rebut classes d’interpretació, claqué i dansa  a Barcelona, Londres i Buenos Aires participant en espectacles de tot tipus. Dirigeix i fa la formació actoral dels actors que participen al projecte vèrtex des de fa 5 anys i compagina aquesta tasca amb el treball d’actriu en diferents àmbits. Recentment ha participat en l’espectacle “Sedientos”. Fa tres anys que imparteix classes de teatre a escoles de Barcelona.

Albert Alemany - Teatre
Forma part de Companyia Nocturna des dels seus inicis. És llicenciat en art dramàtic a l’ Institut del teatre. Ha participat en espectacles professionals com Mirall Trencat al Teatre Borràs i a la televisió protagonitzant Els Diaris de Pascal. Ha actuat en nombrosos muntatges infantils com Pipi Langstrum. Ha estat professor d’interpretació en projectes on el teatre serveix de teràpia a malalts psicològics. Fa anys que imparteix classes de teatre a l’escola Memory i a instituts.

Andrea Acosta – Dansa Creativa
És ballarina, coreògrafa i professora d'expressió corporal i dansa contemporània. S'ha format en tècniques com contact, moviment autèntic, improvisació. És co-fundadora de la companyia de Dansa-Teatre Vent Sud amb la qual ha obtingut diversos premis. Actualment resideix a Barcelona i combina la docència per grups infantils i d’adults amb la seva tasca de ballarina i coreògrafa en espectacles entre Madrid i Barcelona amb la companyia Lila Parra.

Xavi Alvarez - Teatre
Va estudiar a l’escola d’art dramàtic Nancy Tuñon de Barcelona. Ha investigat diferents tècniques participant en diversos cursos de formació teatral. Ha participat en diferents muntatges professionals de la ciutat com Peep Show, Quina Vida, Pau? o Cabaret Pedrolo. Membre de la Companyia La Quadra Màgica. Ha treballat durant anys en tasques pedagògiques, així com impartint classes de teatre.

Vincent Bacuzzi – Circ i Teatre
Nascut a França, va entrar en el món del circ i del teatre amb la pràctica autodidacta del monocicle i de diverses tècniques de malabars. Després de diversos viatges a Amèrica Llatina on treballa com malabarista i professor de circ, s'instal·la a Barcelona on estudia a l’Institut del Teatre i explora les possibilitats del teatre visual i d'objectes. Durant aquests anys, no deixa de crear i d'investigar en les fronteres entre circ, teatre visual i teatre d'objectes.

Irene Benavent – Dansa Creativa i Teatre
Té una complerta formació en diferents arts escèniques. Ha estudiat Ballet i Jazz a Nova York, dansa contemporània a l’escola Harmonic de Paris i dansa clàssica a Barcelona. Ha complementat la seva formació de ballarina i actriu a l’escola Eòlia de Barcelona, estudiant des de dramatúrgia fins a Commedia dell’Arte. És diplomada en educació social i actualment compagina la tasca de ballarina i actriu amb la de professora de dansa i teatre.

Alberto Díaz - Teatre
És graduat en art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona. Ha impartit classes en diferents escoles de Barcelona especialitzant-se en direcció escènica, clown i màscara. Actualment forma part d’“Els nois d’història” dirigida per Josep Maria Pou al teatre Goya, mentre compagina classes de teatre per a nens i joves.

Muguet Franc - Teatre
Ha estudiat  interpretació al Col-legi del  Teatre de Barcelona complementant la seva formació actoral amb estudis amb Txiqui Berraondo y Manuel Lillo. També té una formació extensa en dansa contemporània i claqué. Ha treballat amb directors com Mario Gas o Ramon Simó i en diferents creacions d’espectacles de titelles per adults i infants. Es mou en molts àmbits relacionats amb l’ interpretació com la televisió, la publicitat, animacions o classes extraescolars.

Isabel Lasa – Dansa Creativa
És titulada per la Real Escola Superior d'Art Dramàtic i Dansa de Madrid i compagina aquests estudis amb els de psicologia. Completa els seus estudis en dansa clàssica, dansa contemporània, modern jazz, contact improvisation i tècnica Horton i aprofundeix en el ritme i les seves qualitats estudiant percussió i tap balli. Actualment forma part de la companyia TAPEPLAS i ho compagina fent classes en diverses escoles de Barcelona.

Patricia Medina - Teatre
Actualment cursa l’últim any d’interpretació a l’ Institut del teatre de Barcelona i és membre de la companyia La Fam (comèdia de l’art). S’ha format  en cant, solfeig, piano i dansa i te experiència en espectacles de teatre de carrer, teatre infantil, conta-contes i circ entre altres. Compagina la seva feina d’actriu i cantant amb la de professora de teatre.

Ilona Muñoz - Teatre
Actualment estudia interpretació a l’ Institut del teatre de Barcelona, també s’ha format a l’escola Nancy Tuñon i ha realitzat diferents cursos de clown, dansa i comunicació audiovisual entre altres. Membre de la companyia La Quadra màgica on participa en diferents espectacles. És diplomada en magisteri i ha impartit classes de teatre a Barcelona i a Suïssa per infants i joves.

Mariona Naudin - Teatre
És llicenciada en Pedagogia. Entra al món de les arts escèniques en el Col·legí del teatre de Barcelona i complementa aquesta formació a l’Estudi d’actors Nancy Tuñón i l’Ateneu de Nou Barris. És creadora e intèrpret de contes teatralitzats per nens. Membre de la Companyia Stressteatre, viatja a Buenos Aires on amplia la seva formació actoral. Actualment estudia a l’ Institut del teatre de Barcelona.

Manoli Nieto – Dansa Creativa
Llicenciada en Art dramàtic a l’ institut del teatre, té una extensa formació de més d’una dècada en dansa i cant. Ha participat com actriu en grans muntatges musicals de la cartellera de Barcelona com The Full Monty, Mamma Mia, Mikado, Fama, Rent o El Somni de Mozart entre altres. Actualment realitza classes per a l’escola Aules i a diferents escoles de dansa creativa.

Àngels Sánchez - Teatre
És llicenciada en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona.  Té experiència en direcció i dramatúrgia en diversos espectacles i amb diferents companyies. Ha estat professora de Tècniques d’interpretació per L’Aula del Conservatori del Liceu y professora d’expressió corporal per diversos grups de música. És creadora de la Companyia 2am que fa espectacles de titelles per nens i compagina aquesta feina amb la de professora de teatre.

Mariana Roige – Dansa Creativa
Ha estat professional de dansa contemporània durant dotze anys. Ha actuat amb grups com la Companyia Mudances, dirigida per Àngels Margarit, La Sota de Bastos i Athanor Danza, entre d'altres. També durant tot aquest temps ha desenvolupat una tasca com a pedagoga de dansa tant per adults com amb infants.